Kloakmester


 

Har du problemer med kloakken, og har brug for en kloakmester i Roskilde? I dette blogindlæg kan du læse om, hvordan en kloakmester kan hjælpe dig af med problemer ved kloakken, og hvordan du finder den rette. 

Hvad kan en kloakmester hjælpe dig med? 

Oplever du ofte problemer med kloakken? Den er eventuelt stoppet? Eller oversømmer dit toilet? Så kan du helt sikkert bruge en kloakmester.
En kloakmester kan hjælpe med alle opgaver som omhandler kloakken. En kloakmester har en den rette viden, og kan herved spore sig frem til, hvor problemet stammer fra.

Der kan nemlig være tale om mange forskellige problemer, som gør at du oplever problemer med kloakken. Vi har herunder samlet nogle af de opgaver som en kloakmester kan hjælpe dig med:

TV-inspektion – der føres et kamera ned i afløbet, så det klart og tydeligt kan ses hvad problemet skyldes.
Slamsugning – er en stor vogn, som suger mere eller mindre flydende produkter op fra afløbet. På den måde kan du vide dig sikker på, at der ikke sidder noget fast i afløbet.
Kraftig tilstoppede afløb – er hvor der sidder noget fast i afløbet, som gør det umuligt for dig at bruge afløbet. En slamsugning vil her i enkelte tilfælde være nødvendigt.
Rottesikring – er hvor der sættes eventuelt et metalnet ned i jorden, som gør det umuligt for rotterne at grave sig igennem.

Løs selv problemerne med kloakken

Det kan i nogle tilfælde være muligt, at selv få drevet bugt med et stoppet afløb. Der er nogle enkelte tips og tricks, som man afprøve hvis man døjer med et stoppet toilet eller afløb.
Du kan i første omgang prøve at hælde en spand kogende vand ned i afløbet. På den måde skabes der er tryk, som kan være med til, at fjerne de ting som eventuelt sidder fast i afløbet.
Der er også metoden, at man selv tager en handske på og prøver, at se om man kan fikse eventuelle ting der sidder i vejen og generer for, at afløbet kan fungere som det skal.
Hvis ingen af disse ting virker, kan det være nødvendigt, at indhente hjælp fra en kloakmester. Du kan her finde en dygtig kloakmester. 
Kloakrør hvor der kommer vand og slam ud af som et resultat af kloakrensning i københavn
Kloakrensing