Hvorfor skal du vælge en kloakmester?

 

Står du og skal have lavet en opgave hvor din kloak er omdrejningspunktet, eller er du måske i tvivl om, hvorvidt det er noget, du selv må/kan gøre?

I så fald skal du have fat i en kloakmester, og helst en autoriseret en af slagsen. Hos Kloakmester København har vi blandt andet et samarbejde med Byrdal Kloak

En Autoriseret kloakmester er din garanti 

Som udgangspunkt skal du altid vælge en autoriseret kloakmester til dine kloakprojektet.

Dette betyder selvfølgelig at arbejdet bliver udført på korrekt og ordentligt vis, men samtidigt sikre det også at du følger loven.  Der er overraskende meget lidt kloakarbejde, som man må udføre i forbindelse med kloakering uden autorisation. Dette betyder at skulle du vælge en håndværker der ikke er autoriseret, er  der ingen forsikring der dækker og du kan blive opkrævet bøder og gebyr for at få det samme arbejde genudført af en autoriseret kloakmester.

 

En autoriseret kloakmester er en kloakmester, som har en fagspecifik uddannelse og derved tilladelse til at udføre autoriseret kloakarbejde.
Samtidig er en autoriseret kloakmester underlagt kvalitetskontrol, hvilket gør, at du altid kan stole på, at arbejdet er udført korrekt. En kloakmester får autorisation ved at få udstedt en virksomhedsautorisation af sikkerhedsstyrelsen.

Orange kloak rør der skal bruges efter kloakrensning
Kloakmand i orange refleksvest som udfører kloakrensning

Ingen uventede omkostninger med din autoriserede kloakmester

En ikke autoriseret kloakmester kan naturligvis tjekke kloakken udefra, og har muligvis de fornødne kompetencer til at løse dit umiddelbare kloakproblem.
Ulempen er dog at det ikke er lovligt at udføre større projekter, og du er ikke på noget tidspunkt dækket af hverken garanti eller forsikringsordninger.
Derfor skal du vælge en autoriseret fagmand.
Med en kloakmester i baghånden, kan du undgå fremtidige problemer med kloakken og disse er som regel gode at have styr på, før de udvikler sig og bliver mere omfattende.

Find en kloakmester nær dig

Det er altid en fordel at have en autoriseret kloakmester så du undgår unødvendige problemer efter og under dit projekt. Om det er en kloakmester i Storkøbenhavn  eller et andet sted i Danmark, er underordnet. Det vigtige er at du får råd og vejledning af kompetente fagfolk.
Kloakrør hvor der kommer vand og slam ud af som et resultat af kloakrensning i københavn
Kloakrensing